Oversigt over Kaspersky-appen

Velkommen til Kaspersky-appen! Vi har samlet alle vores bedste teknologier på ét sted for at hjælpe med at beskytte dine Android-enheder. Appen er spækket med funktioner, der er designet til at give uovertruffen sikkerhed og beskytte dine personlige data, mens den samtidig hjælper med at øge enhedens hastighed og ydeevne.

Kaspersky-appen inkluderer premium-appes og funktioner, der er designet til at fungere fantastisk på dine Android-enheder. Lige fra grundlæggende sikkerhed som anti-phishing og svage indstillinger til udvidede værktøjer til beskyttelse af personlige data som f.eks. administration af kodeord, VPN og Datalækagetjekker til øgning af hastighed og ydeevne som f.eks. oprydning i ubenyttede apps og batteribesparelse.

Applikationen har en lang række abonnementer til at opfylde dine behov. Følgende funktioner er tilgængelige som en del af Kaspersky-appen under hvert abonnement.

Kaspersky-appens funktioner og abonnementer

Funktion

Standard

Plus

Premium

Sikkerhed

Antivirus

Ja

Ja

Ja

Automatisk antivirus

Ja

Ja

Ja

Hvor er min enhed

Ja

Ja

Ja

Opkaldsfilter

Ja

Ja

Ja

Sikker søgning

Ja

Ja

Ja

Sikre meddelelser

Ja

Ja

Ja

Sikker QR scanner

Ja

Ja

Ja

Personlige oplysninger

Kontrol af identitetstyveri

nej

nej

Ja

Tjek for datalækage

Ja

begrænset

Ja

Ja

Privatliv på sociale medier

nej

Ja

Ja

Kaspersky VPN

Ja

begrænset

Ja

Ja

App-lås

Ja

Ja

Ja

Kaspersky Password Manager

nej

Ja

Ja

Ydeevne

Mine apps

Ja

Ja

Ja

Scanning for svag sikkerhed

Ja

Ja

Ja

Netværk

Usikret Wi-Fi-genkendelse

Ja

Ja

Ja

Smart home-overvågning

nej

Ja

Ja

Flere værktøjer

Abonnementsstyring

Ja

Ja

Ja

Rapporter

Ja

Ja

Ja

Support

Svar på Ofte stillede spørgsmål

Ja

Ja

Ja

Råd til programkonfiguration

Ja

Ja

Ja

Supportfællesskab

Ja

Ja

Ja

Premium supporttjenester

Premium supporttjenester

nej

nej

Ja

Bemærk, at nogle abonnementer kun dækker én enhed. Med disse abonnementer kan du ikke installere og logge på din My Kaspersky-konto ved at dele et link eller en QR-kode til andre enheder. Deling af link og QR-kode er kun til rådighed for abonnementer med flere enheder.

Hvis du allerede har et abonnement på Kaspersky Security Cloud, kan du fortsat bruge det i Kaspersky-appen.